Over Stemels Home

Hoi, mijn naam is Melissa en ik ben een enorme chaoot.

Om die reden heb ik persoonlijk enorm veel baat bij een rustige omgeving waarin alles een eigen plekje heeft. Het opruimen van die rommelige kastjes is altijd een flinke klus,   Maar dat eindresultaat, waar je het allemaal voor doet, daar word je stiekem heel blij van. Snap je dat gevoel ook zo goed? Dan ben je op de juiste website gekomen. 

Stemels Home heeft als webshop het doel alles voor het organiseren en opruimen van je huis op één plek te hebben.  Heb je geen idee hoe, wat of waar? Wellicht helpen onze >blogs< jou een start te maken. 

Het hoeft niet allemaal in één keer. Kleine beetjes helpen echt!

Waarom ik deze website ben begonnen?

Ik ben altijd een enorme fan geweest van organiserende youtubers en ik sloeg altijd inspiratie foto’s op van Pinterest… die ik dan enthousiast aan mijn vriend liet zien en dan zei ‘Dit wil ik!’ Vol enthousiasme ging ik online op zoek om erachter te komen dat er eigenlijk nooit een website is waar ik het totaalplaatje onder één dak kon vinden.

Dus ik dacht, dat kan toch anders!? 

Dat idee is een lange tijd weggestopt in een donker hoekje van mijn (toen nog) chaotische kast, totdat ik op een dag de stoute schoenen aantrok en Stemels Home heb opgericht.

Heb je al even op de webshop rondgekeken en ben je  enthousiast geworden over onze producten? Volg ons dan op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Wat je zoal kunt verwachten
–  Als eerste op de hoogte van te gekke kortingsacties
– Updates over nieuwe producten die online komen/staan
– Updates over een nieuwe blog
– Leuke tips tussendoor voor het opruimen en organiseren van je huis 

Winkelwagen